Здравейте интересуват ме 3.2 V6 двигателите които се слагат в гтв'тата вярно ли е че са произведени само 850 броя, 3,2 има ли разлика от 3,0 освен кубатурата, тия двигатели имат ли дебитомери вариатори VICове като ТС двигателите... кажете всичко коети знете за тия двигатели защото те са ми болна тема
Известие
Collapse
No announcement yet.
GTV 3.2 V6
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от thest Покажи съобщениеХарактерна особеност на 3.2 мотора,е че е със 6 степенна скоростна кутия.Дано получиш повече информация от по-запознатите,колега!
Comment
-
Първоначално публикувано от thest Покажи съобщениеХарактерна особеност на 3.2 мотора,е че е със 6 степенна скоростна кутия.Дано получиш повече информация от по-запознатите,колега!
Реално разликата между 3.0 и 3.2 е само 3 мм разлика в хода на коляновия вал.
---------- Post added at 14:59 ---------- Previous post was at 14:53 ----------
Първоначално публикувано от escubaro Покажи съобщениеЗдравейте интересуват ме 3.2 V6 двигателите които се слагат в гтв'тата вярно ли е че са произведени само 850 броя, 3,2 има ли разлика от 3,0 освен кубатурата, тия двигатели имат ли дебитомери вариатори VICове като ТС двигателите... кажете всичко коети знете за тия двигатели защото те са ми болна темаAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от escubaro Покажи съобщениенещо не схванах пак как може коляновия вал да промени звука
Comment
-
1986 Alfa Romeo Sprint ex.
1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
1999 Citroen Saxo 1.0
Never Give Up! Just keep walking... ®
Comment
-
Явно ключа към доброто развъртане и постоянна крива на момента при тези двигатели е доброто балансиране на вала ... Ценно инфо, за което не съм се замислял.Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92
България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!
Comment
-
Първоначално публикувано от MogaTa Покажи съобщениеАз мисля, че така най-добре ще разбере колегата. Виждат се разликите. Вторият е от 3.2 V6Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Е да, намерих го из нета за сравнение1986 Alfa Romeo Sprint ex.
1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
1999 Citroen Saxo 1.0
Never Give Up! Just keep walking... ®
Comment
Comment